Η εκπαίδευση και η εξέλιξη δεν σταματάνε ποτέ. Για αυτό και εμείς παραμένουμε ενημερωμένοι για όλες τις σύγχρονες τάσεις στην κομμωτική. Και αυτό επιτυγχάνεται με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, με τ συμμετοχή μας σε εκθέσεις, με συνεχόμενες εκπαιδεύσεις και πολλή διάθεση για νέες εμπειρίες! Διακεκριμένοι Guru στον χώρο της κομμωτικής  όπως ο Vidal Sassoon, ο Αλέξανδος Γουρουνάς, η Lesley Jennison, ο Christos Michilidis και πολλοί άλλοι, είναι σύμμαχοι μας στην εκπαίδευση μας!

Αγαπημένος μας προορισμός είναι η μεγάλη έκθεση κομμωτικής που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Λονδίνο.Εκεί, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε κομμωτές από όλο τον κόσμο, να ανταλλάξουμε απόψεις και να μάθουμε νέες τεχνικές. Επιστρέφοντας από εκεί και με σύμμαχο το καλό κλίμα που διέπει την ομάδα του κομμωτηρίου μας, φροντίζουμε όλοι να νιώθουν σας να ήταν εκεί!

Ή ομάδα του Glorious Hair Salon είναι πάντα εδώ δίπλα σας! Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να σας γνωρίσουμε και να βρούμε τους καλύτερους τρόπους για να αναδείξουμε την προσωπικότητα σας!